Bana ulaşmak isterseniz mail adresim:xulja3535@gmail.com
Yapılışı:
Hülya'cım öyle güzel görünüyorki, bayılırım bu tür otlara, bende bulsam hemen deneyeceğim, ellerine sağlık,kolaylıklar..
Hulya'cim sen bu gunlerede otlara fazla mi sardin bana mi oyle geliyor:)) Saka saka, ellerine saglik, hem kaloriside yok, ne kadar guzel keske hep bunlardan yiyebilsek. Ben burada da bir dolu ot goruyorum ama cogunu tanimiyorum, annemler gelince bilirlerse onlarla yapariz. Cok opuyorum canim arkadasim
Ebru'cuğum,Kavurmalık her türlü otla deneyebilirsin canım.Ispanak, pazı pırasa bile olur.Bence mutlaka dene.Çok değişik bir lezzet.Sevgiler
Aybike'ciğim,Eh! ne de olsa ot ye (?) etkinliğine katıldım o günden beri ot yiyoruz ailece.Ben birçoğunu öğrendim İzmir'de sana da öğretirim gelince inşallah.Kendine iyi bak canım.Öpüyorum
Merhaba bu ayin etkenligine katildiginiz icin cok tesekur ediyorum super bir secim ellerinize saglik..
Sevgili Hülya,Çalkamayla karşılaştığıma çok sevindim. Ben de Milaslı pazarcı kadınlardan öğrenmiştim çalkamayı. Onlar hamuru sadece un ve suyla yapıyor, dibine biraz daha koyuca, üzerine ise suluca hamur hazırlıyorlardı. Yıllar geçti üzerinden, o günlere döndüm ne güzel.Tijen
Yorum Gönder
6 yorum:
Hülya'cım öyle güzel görünüyorki, bayılırım bu tür otlara, bende bulsam hemen deneyeceğim, ellerine sağlık,kolaylıklar..
Hulya'cim sen bu gunlerede otlara fazla mi sardin bana mi oyle geliyor:)) Saka saka, ellerine saglik, hem kaloriside yok, ne kadar guzel keske hep bunlardan yiyebilsek. Ben burada da bir dolu ot goruyorum ama cogunu tanimiyorum, annemler gelince bilirlerse onlarla yapariz. Cok opuyorum canim arkadasim
Ebru'cuğum,
Kavurmalık her türlü otla deneyebilirsin canım.Ispanak, pazı pırasa bile olur.Bence mutlaka dene.Çok değişik bir lezzet.Sevgiler
Aybike'ciğim,
Eh! ne de olsa ot ye (?) etkinliğine katıldım o günden beri ot yiyoruz ailece.Ben birçoğunu öğrendim İzmir'de sana da öğretirim gelince inşallah.Kendine iyi bak canım.Öpüyorum
Merhaba bu ayin etkenligine katildiginiz icin cok tesekur ediyorum super bir secim ellerinize saglik..
Sevgili Hülya,
Çalkamayla karşılaştığıma çok sevindim. Ben de Milaslı pazarcı kadınlardan öğrenmiştim çalkamayı. Onlar hamuru sadece un ve suyla yapıyor, dibine biraz daha koyuca, üzerine ise suluca hamur hazırlıyorlardı. Yıllar geçti üzerinden, o günlere döndüm ne güzel.
Tijen
Yorum Gönder