Cuma, Mart 30, 2007

KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN!

Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V 'in dünyayı şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun..

6 yorum:

Calimero Mutfakta dedi ki...

Sevgili Hulya.. Sizin ve ailenizin Mevlid Kandili mubarek olsun...
Sevgiler..
/************************************/
Dünyadaki bütün insanlara Peygamber olarak gönderilen, Peygamberlerin sonuncusu ve en üstünü Muhammed Mustafa aleyhisselamın doğduğu gecedir. Bu gece, Kadir gecesinden sonra, en kıymetli gecedir. Bu gece, O doğduğu için sevinenler affolur. Bu gece, Resulullah efendimizin doğduğu zamanda görülen halleri, mucizeleri okumak, dinlemek, öğrenmek çok sevaptır. Resulullah efendimiz, kendileri de anlatırdı. Eshab-ı kiram da, bu gecede, bir yere toplanıp, okurlar, anlatırlardı.
/**********************************/

Adsız dedi ki...

Merhaba, kandilin mübarek olsun

Adsız dedi ki...

Hayırlı kandiller diliyorum canım..selam ve sevgiler....

aslı dedi ki...

hülyacım kandilin mubarek olsun canım arkadaşım ailenle birlikte daha nice kandillerde birlikte olmanı dilerim......

Damak Tadı dedi ki...

Canım senin ve ailenin Kandilini kutluyorum..Tüm dualarınız kabul edilir inşallah..

Sevgiyle kal..

Aybike Ceylan dedi ki...

Hulya'cim, seninde kutlu olsun kandilin. Burada haberimiz olmadi, gazetelerede bakiyorum internetten ama demek ki kacmis gozumden. Seni opuyorum.