Pazar, Nisan 15, 2007

IZMIRLI BLOGCULAR GECEN HAFTA BULUSTU!!!!

Geçen cumartesi (7 Nisan) biz İzmirli blogcular Orkide alışveriş merkezinde buluştuk. Yaklaşık 2 senedir blog dünyasındayım ve hep böyle bir buluşmayı hayal etmiştim. Bir hafta sonra anca fırsat bulup yayınlayabiliyorum ama resimler yeni elime geçti. Hiçbirini tanımıyordum ve görünce kim olduklarını nasıl anlayacağız diye düşünürken alışveriş merkezindeki en sıcak ortam bizi çekti ve oraya gittiğimiz zaman yanılmadığımızı anladık.Arkadaşların çoğu blogcudandı ve bir tek Aslı'yla ben blogspot'dandık.Selda'nın ise her ikisinde de bloğu varmış. İlk başta oldukça çekingen davranıp onların neler konuştuklarını dinlemekle yetindim sadece.Sonra bu sıcak ortam karşısında dayanamayıp aralarına katılıverdim.En kısa zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz.Bütün İzmirli blogculara şimdiden duyurulur.
Buluşmaya katılan arkadaşlarım;
Sedahobi, Seoz, ilknurmert76, arzumca, nildeniz, melistaki, eylul2000, hilalincicileri, Seldaercan Samanyolu(Aslı), meeluu, izmirlipinar ve henüz bloğu olmayan ama önümüzdeki günlerde blog açacak olan Gülay hn. ve tabii ki ben :)
 Posted by Picasa

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne güzel, darısı biz Ankaralı blogcuların başına...

HULYA dedi ki...

Pratikbayanlar,
Sizin buluşmanızı da inşallah pek yakında bloglarınızdan takip ederiz.Bloğuma hoşgeldiniz ayrıca.sık sık beklerim bundan sonra.

Adsız dedi ki...

küstümmmm
bende gelecektimmm :)))
Nasip değilmiş hemşerim. Bak bir izmirli daha kazandın. Gaziemirde oturuyorum ben. Yolun düşerse beklerim.
ayrıca yorumun içn teşekkür ederim. İnan pazartesi sabah saatleri insana moral oluyor.
zorlu bir hafta bekliyor. Sana bol neşeli mutlu umutlu güzel bir hafta diliyorum.
sevgiler
nermin