Çarşamba, Ocak 09, 2008

IYI KI DOGDUN GONUL DOSTUM OZLEMHAN!!!

Bugün gönül dostum Özlem'in doğum günü.Kendisimi şahsen hiç görmedim ama telefonda o tatlı sesini duyma fırsatım oldu.bir de o güzel gönlünden benim ve kızım için seçtiklerini sizlerle zaten daha önce paylaşmıştım.Kaç gündür çok yoğun olduğum için nete giremedim ve anca şimdi fırsat buluyorum.Eğer evdeyse biraz sonra arayıp sesini de duyacağım ve telefonla da kutlayacağım. Ona güzel bir hediye göndermek istedim ama bazı aksilikler yüzünden olmadı.Bu yüzden ona gönderemesem de onun için bir pasta yaptım ve buradan kutlamak istiyorum onu:

İYİ Kİ DOĞDUN ÖZLEMHAN!!

İYİ Kİ VARSIN VE İYİ Kİ BENİM GÖNÜL DOSTUM OLDUN.

NİCE YILLARA!!!


(Not:Onun için yaptığım tiramusu tarifi ise daha önce yaptığımla aynı.Sadece bu sefer kedidili bisküvi yerine pastabanla yaptım kreması için daha önceki tarifi kullandım.

12 yorum:

ozlemhan dedi ki...

Canım yaaaaaa çok duygulandım. gözlerimden yaşlar aktı.Ben zaten küçük şeylerlede mutlu olan birisiyken.Hiç görmediğim birisinden böyle bir günümü hatırlayıp bana pasta yapması beni arayıp kutlaman beni dünyanın en mutlu insanı yaptı. Çok ama çok teşekkür ediyorum aleyna'yıda öpüyorum.

ozlemhan dedi ki...

Canım yaaaaaa çok duygulandım. gözlerimden yaşlar aktı.Ben zaten küçük şeylerlede mutlu olan birisiyken.Hiç görmediğim birisinden böyle bir günümü hatırlayıp bana pasta yapması beni arayıp kutlaman beni dünyanın en mutlu insanı yaptı. Çok ama çok teşekkür ediyorum aleyna'yıda öpüyorum.

HULYA dedi ki...

Canım benim,
Keşke yakın olsaydık da daha güzel süprizler yapabilseydim sana.Ama inşallah onu da yapacağım.Aleyna da seni çok çok öpüyormuş.Yeniden daha nice yıllara sevdiklerinle hep beraber diyorum ve kocaman öpüyorum seni :-))

Leziz Sofralar dedi ki...

Hülya'cim düsünceli dostum benim senin gibi vefali arkadaslara ne cok ihtiyacimiz var bu günlerde...

Özlemhan'inda dogum gününu kutluyorum nice yillara.

kucak dolusu sevgiler canim...

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Gönül dostun için hazırladığın pasta güzel görünüyor ellerine sağlık.
Sevgiler…

Selcen Şenocak dedi ki...

Düşünceli arkadaşım ne güzel bir süpriz yapmışsın gönül dostuna, duygulanmakta çok haklı ellerine sağlık canım, Özlemhan!a da nice yaşlar dilerim.
Sevgilerimle...

Betül dedi ki...

Merhaba sevgili Hülya'cığım

Tiramisu ne güzel görünüyor, çok severim böyle hafif tatlıları, eline sağlık canım.

Bir sobe durumumuz vardı, ben de topu sana attım :) Cevaplayabilirsen, seni daha yakından tanıma fırsatı buluruz.

Sevgilerimi bırakıyorum.......

keskinli dedi ki...

selamlar pastan harika olmus ellerine saglik arkadasinada cok sansli senin gibi bir dostu oldugu icin sevgiler

NiNo dedi ki...

ellerine saglik canim ozleme nice yillar

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık dostunuz için yaptığınız pasta harika emeğinize sağlıkk sizin gibi düşünceli insanlar az kaldı bu zamanda artık özlemhanada mutlu yıllarr dilerimm

Betül dedi ki...

Hülya'cığım

Aşağıda marshmallowların tarifini ne güzel ayrıntılı vermişsin, ben de iki jelatin var zaten, nasıl kullansam diye düşünüyordum, mikserim bozulmuştu, gelsin yapacağım bu marshmallowları. :))

Linklerime ekledim canım, sık sık görüşmek dileği ile sevgiler....

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.