Perşembe, Şubat 05, 2009

SEKER HAMURU MODELLEME KURSLARIMIZ COK YAKINDA BASLIYOR!!!!

En sonunda sizlerden gelen yoğun isteklere dayanamadım ve kurs açmaya karar verdim.Kurs yerimiz İzmir Narlıdere'dedir.Kurs günleri sizin belirlediğiniz gün ve saatlerde olabilir.Bir günlük kurs 5-6 saat civarında sürmektedir.En az 1 en çok 3 kişilik gruplar halinde çalışmaktayım.Kendi grubunuzu kendiniz oluşturabileceğiniz gibi tek başına da kurs almak isteyebilirsiniz.Kursları şimdilik (atölyemi açıncaya kadar- ki bu konudaki çalışmalarım sürmekte ) kendi evimde ve mutfağımda vermekteyim.Kurs sırasında gereken tüm malzemeler benim tarafımdan karşılanmaktadır.Kurs bitiminde ise yaptıklarınızı evinize götürebilirsiniz.Ayrıca gerekli malzemeleri daha sonra kendi evinizde kullanmak üzere benden satın alabilirsiniz.Daha ayrıntılı bilgi için maille lütfen bilgi isteyiniz.

AÇILACAK KURSLAR:


  1. KURABİYE YAPIMI VE SÜSLEME TEKNİKLERİ

  2. CUPCAKE YAPIMI VE SÜSLEME TEKNİKLERİ

  3. ŞEKER HAMURUYLA KAPLAMAYA UYGUN PANDİSPANYA HAZIRLANMASI

  4. ŞEKER HAMURLU PASTA YAPIMI

  5. ŞEKER HAMURU İLE MODELLEME

İstekleriniz doğrultusunda daha farklı kurslar da açmayı düşünmekteyim.Türkiye'de çok fazla çalışılmayan birçok modeli kurslarımız sırasında kursiyerlerime öğretmeyi planlamaktayım.


Lüfen ilgilenen arkadaşlar bana kurabiyecim@gmail.com adresine mail atsınlar.



19 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Tebrik ederim Hülya'm..Yazdıklarını okuyunca oleyyy diye bağırmışım..Benim yaşımdaki birine biraz fazla oluyor iş yerinde..))Sana ne kadar sevindiğimi kelimelerle anlatmam mümkün değil..Sanırım günümün en güzel mutlu haberi buymuydu..))Tekrar tekrar hayırlı olsun..Allah utandırmasın canım..Bak en sonunda gelicem oraya...))


Öpüyorum yanaklarından ve sevgilerimi gönderiyorum..Kalbimden bazı şeyler geçiyor ama umarım hiç biri değildir..Geçen yazdıklarınıda okuyunca acaba mı dedim..Dilerim vermiş olduğun haber bu güzel haberdir..))

Seda dedi ki...

şekerim tebrik ederim:))))

senide aramıza aldık....hadi bakalım hayırlısı olsun....

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım hayırlısı olsun.Cok sevındım.E artık benıde eleman olarak alırsın degıl mi?:))))Optum canım..

Hansa dedi ki...

Ay manşette okuyunca pek sevindimde ama izmiri duyunca kursağımda kaldı sevinç...

Unknown dedi ki...

Canım İzmir'de olsam koşakoşa gelirdim inan çok hevesliyim pasta ve kurabiye yapımına inşallah bende öğrenirim kocaman sevgiler...

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım benim Allah utandırmasın bol bol öğrenciler sana.

Sevgiler,
Evren

Yaren dedi ki...

Hülyacim cok sevindim canim benim,demek bu yüzden ortalardan kaybolduuun:) caliskan kiz seni.Insanin severek yaptigi is bence isten ziyade hobby gibi olur.Ama bu da hobbyla baslayan bir is.Yeni isin hayirli ugurlu olsun Hülyacim .Sana sevgilerimi gönderiyorum,öptüm :)

anneminkizıyim dedi ki...

Hülyacigim merhabalar, cok sevindim, hayirli ugurlu olsun canim. Kursunuza bol ögrenci ve eglenceli dakikalar dilerim. Sevgiler....

Acqua dedi ki...

şu şeker hamuru öyle hoşuma gidiyor ki...kızıma ikinci doğumgünündeki pastasının şöyle güzel bir şey olmasını istedim ama maalesef diyarbaırdakiler bu konuda öyle geride ki...en iyisi bile. Mado'nun ustası bile şeker hamurundan pasta yapamıyor, ne diyeyim yani...
buarada bloğumda size ait küçük bir ödül var, bir uğrarsanız sevinirim.
sevgiler

rümeysaninrüyasi dedi ki...

soğuk ve karlı bir ankara sabahından sıcacık sevgilerimle ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

hadi bakalım hayırlı olsun sanada bu yakışır canım
sevgiler

Adsız dedi ki...

hadi bakalım hayırlı olsun sanada bu yakışır canım
sevgiler

Aynur dedi ki...

Sizi ikinci el blogumuza bekliyoruz....

http://ikincielherseyburada.blogspot.com/

NuR dedi ki...

Sevgili Hülya, harika bir şey, çok sevindim, kutlarım, başarılar dilerim.
Sevgiyle kal

sibellebutikpasta dedi ki...

Canım ortim, bol kazançlar ve kolaylıklar diliyorum...
Öpüyorum en kocamanından:-)))

Adsız dedi ki...

çok sevindim canım..keşke bende katılabilseydim:(çok isterim böle bir kursa gitmeyi...sana kolaylıklar dilerim canım...sevgiler.

Unknown dedi ki...

Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

sevdamavisi dedi ki...

Hülyacığım,
aştın kendini. çok sevindim canım. yakın olsaydık ben de gelirdim. yakında izmirdeyim. umarım görüşebiliriz. sevgiler.