Perşembe, Temmuz 16, 2009

CANIM YEGENIM PERINUR IYI KI DOGDUN!!!

Bugün ailemizin ilk göz ağrısı sevgili yeğenim Perinur'un yaşgünü.Ona pasta yaparken oldukça zorlandım.Geçen sene çanta şeklinde bir pasta yapmıştım bu sene ne yapayım acaba diye düşüne düşüne en sonunda ortaya bu pasta çıktı.Peri'ciğim kitap okumayı da müzik dinlemeyi de çok sever.Ben de onu çimlerin üzerinde uzanmış kitap okuyup müzik dinlerken hayal ettim ve öyle bir pasta yapmaya çalıştım.Kendisi henüz bu pastayı görmedi inşallah görünce beğenir.Pasta vanilyalı ve çikolata kremalı.CANIM YEĞENİM PERİNUR'UM İYİ Kİ DOĞDUN VE İYİKİ VARSIN!!!SENİN TEYZEN OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM DAHA NİCE YILLARA BİRLİKTE GİRERİZ İNŞALLAH!!SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMMM!!!

17 yorum:

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Cok muhtesem bır pasta .Ellerıne saglık canım.Ne ıyı etmışımde bu dunya guzelını dogurmuşum.Optum canım.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

cok sagol teyzecıımmmm cok beyendım pastamı hemen yemeye gelıorumm=))))

Unknown dedi ki...

Canım Perinur'a sağlıklı,huzurlu,ba
şarı ve mutluluk dolu bir ömür dilerim.Pastan süper ellerine sağlık kocaman öpüyorum...

Pembe Tatlar dedi ki...

Perinura mutlu yıllar diliyorum pastasıda çok cici olmuş:)

Selcen Şenocak dedi ki...

Perinura mutlu sağlıklı yaşlar dilerim pasta ise süper ellerine sağlık öpüyorum sevgiler...

Zehra Gürgen dedi ki...

Bu pasta beğenilmez mi?
Harika görünüyor hele kitap okuması beni mest etti !
ellerine sağlık canım
sevgiler

sevimin sayfasi dedi ki...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
sevgilerimle sevim

sevdamavisi dedi ki...

Canım,
ellerine sağlık çok güzel bir pasta . sevgiler.

YAPTAT dedi ki...

Seçkin ve özenli bloğunuza Link Avcısı "Papatya Grubu Yemek Blogları" arasında link vermiştir, selamlar.

Sevil Şahin dedi ki...

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;21.08.2009--05.09.2009 Tarihleri arasında “İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ 3 “OLACAKTIR http://birdemliksohbet.blogspot.com
Yani BEN YAPACAĞIM SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!HER TÜRLÜ TARİF YOLLAYABİLİRSİNİZ İSTER SALATA İSTER YEMEK İSTER GUZEL BİR SOFRANIZI BİZİMLE PAYLŞAŞMAK İSTERSENİZ MUTLULUK DUYACAĞIM . TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.VE TARİFİNİZE "İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ 3” BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI.TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.
CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI. GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR.BEN SİZE GERİ DÖNÜP.TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE......SEVİL
ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN EMİNİN ÇOK BU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMIZI BEKLİYORUM

sevimin sayfasi dedi ki...

RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YASAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER SEYE KADIR OLAN YUCE ALLAH, BIZLERI, DOGRU YOLDAN VE SEVDIKLERIMIZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLI RAMAZAN BAYRAMLARI DILEGIYLE.
SEVIM

Tijen dedi ki...

Hu huuuu nerdesiiiiiin Hülya'cığım özledik ayol!!!

Yaren dedi ki...

Gecte olsa yigenin dogum günü kutlar bir ömür boyu saglik ve mutluluk dilerim.Ayrica Hulis nerelerdesin sen ,hepden görünmez oldun. Belki ben eskisi gibi aktiv olmayabilirim ama sen hepten kayboldun.Eminim cok meskulsundur is hayatindan dolayi ama en azindan bir selam cak;)Sevgilerimi biraktim canim,görüsmek dilegiyle.

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Pasta Susleme Teknikleri Etkinligi icin bir davet bu! Gosterin dunya aleme pasta nasil suslenirmis :)

Beni yalniz birakmayacaginizdan eminim...

Hollandadan sevgiler!
www.dusbahcesi.blogspot.com

keskinli dedi ki...

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

Lezzet Treni dedi ki...

ETKINLIGIMIZE BUYURUN;
GÖNDEREN;www.lezzettreni.blogspot.com
52.PORSELEN DEMLIK CAY SAATI ETKINLIGININ EV SAHIBIYIM.
SEVGILI ARKADASLARIM;
http://porselendemlik.blogcu.com

http://gelibolu17.blogspot.com


tarafından hazırlanmış olan
52.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE

18 OCAK 2010-1 ŞUBAT 2010

TARİHLERİ ARASINDA

http://lezzettreni.blogspot.com

YANI BEN YAPACAGIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
TARIFLERINIZI HAZIRLAYARAK,VE TARIFINIZE"PORSELEN DEMLIK CAY SAATI 52.HAFTA" bASLIGINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RICA EDIYORUM.SENI VE BU YAZIYI OKUYAN HERKESI ETKINLIGIMIZE DAVET EDIYORUM.
İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ...SIMDIDEN KATILIMCI ARKADASLARIMA COK TESEKKÜR EDIYORUM.ETKINLIGIMIZE YEMEK GÖNDERILMEMESINI RICA EDIYORUM.lÜTFEN CAYIN YANINA VERILECEK TARIFLER OLMASINA DIKKAT EDELIM.
ETKİNLİKTE EV SAHİBESİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN

http://gelibolu17.blogspot.com

ARKADASIMIZA YORUM BIRAKSINLAR...


SEVGİLER

Adsız dedi ki...

Excellent blog! I genuinely love how it' s easy on my eyes as well as the info are well written. I am wondering how I may be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which should do the trick! Have a nice day!